Zelfgenezing door uw eigen
Mentale Kracht


Door Professor Kurt Tepperwein
276 pagina's • Prijs : 43 €


Ontdek hoe uw lichaam kan genezen door uw eigen mentale kracht.
Als u met iemand wilt praten en communiceren, dan moet u de taal van die ander spreken. Dat geldt ook voor uw geest. Prof. Tepperwein legt het ABC van uw onderbewustzijn haarfijn uit. Daarom is het boek "Genezen door uw eigen mentale kracht" gemakkelijk, helder en verstaanbaar voor iedereen, zeggen onze lezers.

Lees hieronder, exclusief, enkele uittreksels uit getuigenissen van lezers :

“Ik ben groepsleidster in een kindertehuis; vaak was ik neerslachtig en depressief. Ik leed aan slapeloosheid, ik kon geen kinderen meer verdragen. Ik kan u verzekeren dat ik nu rustig en ontspannen ben - ook in mijn werk met de kinderen - en ik heb geen migraine meer. Ik slaap beter. Ik ben opgewekter, blijmoediger. En als ik u vertel dat iedereen vindt dat ik er jonger uitzie.Nogmaals bedankt voor alles.” (J.B. - Groepsleidster)
 
“Ik lijd aan halswervelartrose en heb uw methode om zonder medicijnen te genezen uitgeprobeerd. Ik heb bijna geen pijn meer, onnodig te zeggen hoe blij ik ben ...”  (dossier nr. 2)
 
“Dit boek zou op ieder nachtkastje moeten liggen. Iedereen moet nu weten welke buitengewone krachten er in de mens schuilen ...” (Mevr. D. te S)
 
“Mijn rugpijn is na enkele dagen verdwenen, terwijl ik er al anderhalf jaar last van had.”  (dossier nr. 4)
 
“Ik ben helemaal weg van uw boek. Eindelijk ben ik van mijn verkoudheden af, en ik was heel vaak verkouden! Dit boek is voor zieke en voor gezonde mensen. Het hoort bij iedereen in de boekenkast te staan.”  (J.O. te H)

“Vroeger was mijn leven af en toe een en al grauwheid ... Nu zijn het GOUDEN tijden.”  (dossier nr. 6)

“Ik wilde van mijn slapeloosheid af. Al jaren slikte ik slaappillen! Toen ik uw boek had gelezen, heb ik alles weggegooid, het is over. Voor mij is dit erg belangrijk, want ik voelde me echt heel naar. Ik wil u hiervoor bedanken.”  (Mevr. G.S.)
 
“Bij slapeloosheid trek ik me geestelijk terug en dan val ik heel gemakkelijk in slaap. Ik ben veel evenwichtiger. Mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd.” (A.M.)

productprice 
Zelfgenezing door uw eigen Mentale Kracht
43,00 €
Bestellen
Deelname in de verzendkosten + 5 €

details order
0 items
0 €